Garam Masala 100 g

2,90 

Garam masala je tradicionalna indijska mješavina začina koja se koristi u indijskoj i azijskoj kuhinji. Jelima dodaje pikantnost i primamljiv miris. U Indiji se ovaj začin koristi, na primjer, za aromatiziranje pilava, biryanija, pečenog mesa, mljevenog mesa, piletine, ribe i mahunarki.

Nema na zalihi

  • Dostava već od 3,50 €, besplatna iznad 50 €.
  • Šaljemo danas ako naručite prije 14 sati.
  • Službeni distributer u Hrvatskoj. Jamčimo originalnost i kvalitetu.

Opis

Začinska mješavina Garam Masala

Garam masala se prevodi kao “ljuti začini”. Ima značajan učinak zagrijavanja na tijelo. Povećava tjelesnu toplinu, ubrzava protok energije i doprinosi eliminaciji toksina. Preporučuje se za potporu probavi, jačanje imuniteta i mršavljenje.

Način uporabe

Garam Masalu koristite na kraju kuhanja curryja, juha ili variva. Dodajte po ukusu kako biste stvorili bogat, topao okus.

Sastojci

korijandar (Coriandrum sativum), kumin (Cuminum cyminum), crni papar (Piper nigrum), cimet, đumbir (Zingiber officinale), zvjezdasti anis (Illicium verum), kardamom (Elettaria cardamomum), lovor (Laurus nobilis), klinčić (Syzygium aromaticum), komorač (Foeniculum vulgare), muškatni cvijet (Myristica fragrans)

Pakiranje

100 g

Zemlja podrijetla

Indija

Ocjene

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Garam Masala 100 g”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Da biste dodali fotografije svojoj recenziji, prijavite se.

Dostava i plaćanje

Načini plaćanja

Plaćanje karticom besplatno
Plaćanje pouzećem 1,00 €

Načini dostave

Kurir Overseas Express
dostava unutar 2 radna dana
3,80 €
besplatno od 50,00 €
Overseas Express pick-up lokacija
dostava unutar 2 radna dana
3,50 €
besplatno od 50,00 €
Hrvatska pošta
dostava unutar 2 radna dana
3,90 €
besplatno od 50,00 €
Hrvatska pošta pick-up lokacija
dostava unutar 2 radna dana
4,60 €
besplatno od 50,00 €
Kurir GLS
dostava unutar 2 radna dana
4,60 €
besplatno od 50,00 €
SKU: 4813 Kategorije: , ,