Ajurvedski ghee
Ghee s ljubavlju pripremamo na tradicionalan način u malim serijama s fokusom na kvalitetu i poštenje. Jeste li znali da je Ghee dobar koliko i maslac od kojeg je pripremljen (pročišćen)? Osnova ajurvedskog Gheeja je najkvalitetniji maslac od farmera. Zatim, zahvaljujući provjerenoj formuli, iz njega dobivamo ono najbolje – čistu masnoću maslaca koja ima svestranu upotrebu. Ghee ne gori u tavi, može izdržati visoke temperature. Isprobajte ga u svom kuhanju, pečenju, prženju. Ajurvedski ghee dodaje okus i aromu vašim jelima.
Način uporabe
Ghee je pogodan za pirjanje povrća, kao temeljac za juhe, umake, za mazanje na palačinke ili tost. Dodaje ukusan i jedinstven okus svim jelima. Izvrstan je za prženje – ne zagori jer ima visoku točku dimljenja. Za razliku od konvencionalnog maslaca, ne treba ga hladiti.
Sastojci
mliječna mast min. 99,3 %
Pakiranje
450 ml
Zemlja podrijetla
Češka
Recenzije
Još nema recenzija.